Zeneiskola

Patrona - Piarista Kóruskoncert

Igazi örömünnep volt a május 17-én a Patrona Leánykara és a Piarista Gimnázium Kórusainak közös koncertje. A "PaPi kettős" koncertünkön közreműködött a Patrona zeneiskolájának művésztanáraiból álló zenekar. A műsor zárásaként elhangzott Kodály Zoltán Kállai kettős c. műve. A koncertfelvétel megtekintéséért kattintson!

Zeneiskolai térítési díjak változása

Iskolánk alapvető célja, hogy az itt tanuló gyermekek a lehető legjobban kibontakoztathassák szellemi, lelki, testi képességeiket. Sajnos a jelen időszak kihívásai minket is hátrányosan érintenek, a költségeink jelentős mértékben megemelkedtek, ezért a zeneiskola működésének biztosításához elengedhetetlen, hogy a térítési díjon emeljünk.

Befogadó szentmisénk

Befogadó szentmisénk dátuma október 8-hoz, Magyarok Nagyasszonyának, azaz Patrona Hungariae-nek ünnepéhez kötődik. Ekkor ajánlotta fel Szent István királyunk Magyarországot Szűz Máriának, ezért ünnepelünk Szent István bazilikájában, a felajánlást ábrázoló oltárkép alatt, mi, a Boldogasszony Iskolanővérek tanárai és diákjai. Ott és akkor fogadjuk be iskolánk közösségébe az újonnan érkező elsőseinket és hetedikeseinket, és minden diákunkat, akik az adott tanévben csatlakoznak iskolánkhoz.