Ismerkedő családi beszélgetés – 2024. március 23. (szombat)

Kedves Szülők!

2024. március 23-án (szombat) – előre meghatározott időpontban – ismerkedő beszélgetésre várjuk azokat a családokat, akik legkésőbb 2024. március 20-ig (szerda) leadják iskolánkba jelentkezési lapjukat. Programunk célja, hogy a gyermekről és családról minél teljesebb kép alakuljon ki a nyugodt és sikeres iskolakezdés érdekében.

Ennek keretében a gyermekek ismerkedő játékon vesznek részt leendő tanítóikkal, ezzel párhuzamosan a Patrona alsó tagozatos pedagógusai pedig személyesen találkoznak a szülőkkel. A beszélgetés során rákérdezünk a gyermek fejlődésére, az óvodai évekkel kapcsolatos tapasztalatokra, valamint a hit szerepére a család életében. Természetesen a szülők is feltehetik kérdéseiket az iskolával, a pedagógiánkkal kapcsolatban, és kifejthetik mindazt, amit a gyermekleírásban esetleg nem tudtak megjeleníteni.

Intézményünk nem kötelező felvételt biztosító iskola. Az első osztályok kialakítását a vezetőség a leendő osztálytanítók, valamint az iskolában tanító tanárok bevonásával végzi. Az osztályok kialakítása az ismerkedő játék tapasztalatai, a szülőkkel folytatott beszélgetés, valamint a gyermekleírások alapján történik. A jelentkező gyermekek felvételéről az igazgató dönt.

További kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!

Gilicze Zoltán
általános iskolai igazgató
Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont

2024. március 19.