Hírek

2023/2024

Sportnap az általános iskolában

Június 11-én – a tavalyi évhez hasonlóan – az iskolai udvarokon felállított különböző játszóelemekkel került megszervezésre az általános iskolai sportnap. 

2023/2024

Rendkívüli hittanórák a 8.c osztályban

Általános iskolánkban a dupla hittanóra lehetőséget ad arra, hogy a tanév során néhány alkalommal sor kerülhet külső programokra, melyek kiegészítik a tantermi oktatást.

A 8.c osztállyal először a Kálvin Téri Református Templomba látogattunk, majd a Bakáts Téri Assisi Szent Ferenc templomba.

2023/2024

Meghívó - Négy iskola koncertje

Szeretettel hívjuk és várjuk a csaláokat, barátokat, kollégákat a budapesti Piarista Kápolnában (1052 Budapest, Piarista u. 1., II. emelet) 2024. június 5., délután 5 órakor tartandó közös kóruskoncertre, amelyen az egyéni kórusprodukciók után a résztvevő iskolai kórusok Mozart G-dúr miséjét (K.140) énekli közösen.

2023/2024

Forgószél és Garabonciás honismereti verseny győzelmek

Iskolánkból 14 diákunk döntőbe került a Hagyományok Háza által szervezett Forgószél és Garabonciás honismereti versenyen. A tegnapi három fordulós döntőt követően mindannyian szép és erős pontszámokkak végeztek.

2023/2024

Általános iskolai néptánc gála, avagy hagyományőrzés a Patronában

Minden évben nagy izgalommal készülnek diákjaink a hagyományos Néptánc gálára, hogy megmutathassák egymásnak és szüleiknek azt a tánctudást, amit a tanév során elsajátítottak. Ők már jól tudják, a néptánc egyszerre nevel, oktat, egyben példát is mutat. A gálára idén május 24-én került sor.