Jótékonysági Bál

Kedves Szülők!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a PATRONA Jutalékmentes Jótékonysági Árverést, amely 2024. április 12 – április 28. között online formában zajlik.

Intézményünk talán először az iskolák sorában különleges kortárs képzőművészeti kiállításra és vásárra készül az AXIOART internetes műkereskedelmi partner újdonságra való fogékonyságának köszönhetően.

Link:

https://axioart.com/aukcio/2024-04-28/a-mi-patronank-jotekonysagi-arveres-festmeny-mutargy

Rendhagyó módon aukciót indítunk el, amely közös összefogás a gyermekek szellemi és testi művelődésének támogatásáért. Célunk, hogy az iskolánk hitvallásának és a szülők szívügyének megfelelően anyagilag támogassuk a gyerekek kulturált szabadidő eltöltésének formáit.

Erre biztosít lehetőséget árverésünk, mert a diákok számára átfogó szemléletű programok kidolgozásával közösségi élményeket tudunk nyújtani az árverés során befolyt összegekből.

Az esemény iránt érdeklődők nemcsak műtárgyakat láthatnak, hanem a gyermekeink által készített kézműves remekművekre is lehet licitálni. Ez már eleve megajándékozta a fiatalokat az alkotás örömével. Jeles művészek ajánlották fel alkotásaikat a célunk támogatása érdekében. Szeretnénk kifejezni hálánkat és megbecsülésünket mindazon személyek felé, akik eltökélten, a saját érdekeiket háttérbe szorítva kizárólag a gyermekek támogatását vették figyelembe. Ezért kérjük Önöket is, hogy elismerésünk jeléül minél több fórumon osszák meg kezdeményezésünk jó hírét!

Az aukció jutalékmentes, az Induló árak az eszmei árak töredékének felelnek meg! Ezért is bátran licitáljanak.

Minden érdeklődőt bíztatunk arra, hogy tekintse meg az online kiállítás darabjait, és kedve szerint vásárolja meg a legtetszetősebb darabokat! Kérjük, ajánlják jó szívvel ismerőseik barátaik figyelmébe az eseményt, hogy minél szélesebb körben ismerkedjenek meg a jó példával!

Licitjeiket, felajánlásaikat előre is köszönjük!

 

„Jól fog élni a bőkezű ember, és fel fog frissülni, aki másokat felüdít.”

 

Vándor Ildikó főigazgató, Szülői Támogatói Kör

 

2024. április 12.