Gimnázium

Pályázati felhívás

Ivanics M. Andrea SSND a Boldogasszony Iskolanővérek tartományfőnöke pályázatot hirdetett a Patrona Hungariae Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetői munkakör betöltésére.

A pályázat benyújtási határideje 2024. február 15.

A pontos részleteket a csatolmányban találják meg.

Gimnazisták az Ókori Görögök kiállításon

Október 25-én az Ókori Görögök kiállításra látogatott el a 8. A osztály. A kiállításra elkísért minket Hagyóné Vitus Györgyi tanárnő is, aki sok érdekes információval láttot el bennünket. A kiállításon szó esett az Ókori Görögország különböző városairól, mint például Mükéné, Athén, vagy Spárta, emellett megtudhattuk azt is, hogy milyenek voltak ezek a városok régen, és milyenek most.

Krétai Erasmus+

Patronás gimnazista csapatunk épp Krétán vesz részt egy Erasmus+ találkozón. Volt részük előadások hallgatásában, megtartásában, helyi ízek kóstolásában és a környék bejárásában is.

Az eseményeket a résztvevők a Facebook oldalunkon közvetítik, néhány képet azonban ide is feltöltöttünk.

Alkotótábor Bánkon - 2023

Idén harmadik alkalommal vonulhattak el a lányok a békés és csendes Bánkra, az Ökö-Land-Táborba, hogy nyugodt körülmények közt alkothassanak, kapcsolódhassanak ki. Hogy iskolán kívül találkozhassanak egymással az általános iskolások és a gimnazisták.