Zeneiskola

Zeneiskolai térítési díjak változása

Iskolánk alapvető célja, hogy az itt tanuló gyermekek a lehető legjobban kibontakoztathassák szellemi, lelki, testi képességeiket. Sajnos a jelen időszak kihívásai minket is hátrányosan érintenek, a költségeink jelentős mértékben megemelkedtek, ezért a zeneiskola működésének biztosításához elengedhetetlen, hogy a térítési díjon emeljünk.

Patrona - Piarista Kóruskoncert

Szeretettel várunk minden érdeklődő patronás és piarista diákot, szülőket,  kollégákat "PaPi kettős" koncertünre május 17-én, szerdán 17:00 órakor iskolánk nagy dísztermébe. Közreműködik a Patrona Leánykara, a Piarista Gimnázium Kórusai és a Patrona zeneiskolájának tanáraiból álló zenekar. A műsor zárásaként felhangzik Kodály Zoltán Kállai kettős c. műve.
A belépés ingyenes, adományokat szívesen fogadunk.

Befogadó szentmisénk

Befogadó szentmisénk dátuma október 8-hoz, Magyarok Nagyasszonyának, azaz Patrona Hungariae-nek ünnepéhez kötődik. Ekkor ajánlotta fel Szent István királyunk Magyarországot Szűz Máriának, ezért ünnepelünk Szent István bazilikájában, a felajánlást ábrázoló oltárkép alatt, mi, a Boldogasszony Iskolanővérek tanárai és diákjai. Ott és akkor fogadjuk be iskolánk közösségébe az újonnan érkező elsőseinket és hetedikeseinket, és minden diákunkat, akik az adott tanévben csatlakoznak iskolánkhoz.