Balatoni biciklis táborok

Pálkövén lesz a klasszikus biciklis nagytábor, július 3-7-ig, a tavalyi helyszínen, de új programokkal.

Ebben a táborban naponta 30-50 km-t biciklizünk, általában négy részletben, két rövidebb, és egy hosszú pihenővel, amikoris valamilyen izgalmas programon veszünk részt. Meglátogatjuk a Szigligeti Várat, Fövenyesen a Pőff Vitorlásiskolával vitorlázunk, megnézzük az Afrika Múzeumot Balatonedericsen, és a 10 év feletti gyerekek barlangtúrára is indulhatnak a Csodabogyós-barlangban. Ezen kívül minden nap strandolunk a Balatonban, este pedig nem maradhat el a méta!

A táborozáshoz legalább 24-es kerékméretű, sebességváltós bicikli szükséges.

A tábor díja 57.000 Ft + 5.000 Ft vonatköltség. A fakultatív barlangtúra ára + 7.000 Ft.

 

Lustálkodós biciklis tábort is szervezünk két turnusban, július 10-14-ig és július 17-21-ig.

Ezt a tábort kezdő bringásoknak is jó szívvel ajánljuk, 20-as kerékméretű biciklivel is lehet jönni, és sebességváltóra sincs szükség. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit szeretettel várunk!

Naponta mindössze 10-15 km-t biciklizünk könnyű, sík terepen, a fák lombjai közt mászkálunk a Tihanyi Kalandparkban, vízicsúszdázunk a balatonfüredi Annagora Aquaparkban, és vitorlázunk a fövenyesi Pöff Vitorlásiskolával. Ezen kívül minden nap strandolunk a Balatonban, este pedig nem maradhat el a méta!

A tábor díja 65.000 Ft + 5.000 Ft vasúti költség.

 

A táborokra jelentkezni Bonyhádi Kati néninél lehet a bonykati@gmail.com e-mail címen. A jelentkezéskor 15.000 Ft előleg befizetése szükséges. Jelentkezési határidő március 24.

A jelentkezőknek tavasszal bemelegítő túrát tartunk, melyen felmérjük kerékpáros tudásukat és erőnlétüket. Ezen a túrán kötelező részt venni azoknak a gyerekeknek, akik még nem bicikliztek velünk.

Sok szeretettel várjuk a bringázni szerető gyerekeket!

Bonyhádi Kati néni

bonykati@gmail.com

2023. február 01.