Nemzetközi rózsafüzér imádság a Mária Rádióban

Október 18-án az általános iskola 4.b osztálya és Mosolygó Julianna 6.b osztályos tanuló rendkívüli adásnapra látogatott a Mária Rádióba. Ezen a napon – az Egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért – a nemzetközi imalánc keretében iskolánk diákjai élő adásban imádkozták a dicsőséges rózsafüzér első tizedét a Mária Rádió kápolnájában.

Ezáltal a Patrona általános iskolai diáksága képviselte hazánkat ezen a kiemelt eseményen.

Az imalánc különlegességéhez az is hozzájárult, hogy az idei évben öt további különböző ország diákjai is bekapcsolódtak az imaláncba. Így a magyarországi Mária Rádióban elhangzott patronás tizedet követően a Názáreti Mária Rádió, a Délvidéki Mária Rádió, az Örmény Mária Rádió, valamint a Kárpátalján működő Mária Rádió meghívott diáksága kapcsolódott be az élő adás keretében megvalósuló küldetésbe.

Megható volt, hogy igazi közösséget teremtve diákjaink vezetésével, és részvételével élhettük át – ahallgatókkal, a hazai becsatlakozó intézményeinkkel, valamint a határon túli nemzetközi missziókkal közösen – Isten szeretetének közvetítését.

Ezzel az eseménnyel tovább erősödött a katolikus rádió küldtetése, miszerint juttassuk el minél szélesebb rétegekhez Isten igéjét.

A hangtar.mariaradio.hu címen lehetőség van visszahallgatni a felvételt.

Köszönjük kollégáink – Rigóné Tomka Lea és Czine Ferencné hitoktatók – előkészítő és felkészítő munkáját.

2023. október 18.